Fesztivál

2022.07.01. 08:37

Hétfőtől lehet jegyeket és bérleteket vásárolni a Mandala nyári színházi fesztivál előadásaira

BN-összeállítás

A Partium Alapítvány, a nyíregyházi Mandala Dalszínház és a Nagyváradi Magyar Diákszövetség (NDM) együttműködésében idén ismét megszervezik a nyári színházi fesztivált.  A helyszín, ahogyan lenni szokott, a vár nyári színháza. Az árak: a bérlet 99 lejbe kerül mind a hat előadásra, egy jegy elővételben 25 lej, a helyszínen 30 lej lesz. Jegyeket és bérleteket vásárolni július 4-től, hétfőtől kezdődően lehet a Bihar megyei RMDSZ nagyváradi, Fekete Sas-palotabeli irodájában, 9–15.30 óra között.

A program

Július 9-én, szombaton 20 órától Molnár Ferenc Játék a kastélyban című előadása tekinthető meg a váradi Szigligeti Színház előadásában. Július 18-án, hétfőn 20 órától (esőnap: július 19., kedd) Petőfi Sándor: A helység kalapácsa című komikus eposza lesz látható. Július 30-án, szombaton 20 órától (esőnap: augusztus 1.) Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság című darabja szerepel a nyári színházi fesztivál műsorán. Augusztus 3-án, szerdán 20 órától (esőnap: augusztus 4.) Szilágyi-Márkus-Nemlaha: Ami késik, nem múlik című zenés vígjátéka tekinthető meg. Augusztus 13-án, szombaton 20 órától (esőnap: augusztus 14.) stand up comedy lesz két részben Kálloy Molnár Péterrel, Az ősember címmel. És végül augusztus 22-én, hétfőn 20 órától (esőnap: augusztus 23.) Fábry show-val zárul az idei fesztivál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában