Gyász

2022.07.01. 09:13

Gyászhírek, július 1.

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk drága szüleinkre, SZABÓ ROZÁLIÁRA, aki ma 11 éve, és SZABÓ BÉLÁRA, aki már 32 éve örökre megpihent. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Gyászolják gyermekeik: Csilla és Béla, menyük, Darlene és imádott unokáik: Kathryn és Liam.

*

ÖZV. NAGY LAJOSNÉ SZÜL. NAGY MARGIT (MANYIKA, 1944. február 16.) életének 78. évében tragikus hirtelenséggel, váratlanul, csendesen megpihent. Temetés: 2022. július 9-én, délelőtt 10 órakor lesz, szentmise keretein belül, Püspökladányban, a római katolikus templomban, és drága hamvai ugyanott lesznek örök nyugalomra helyezve egykori férje mellett. Drága emlékét őrizzük: lányai, Franciska (Babi) és Sárika, vejei, Joci és Misi, egyetlen unokája, Zsolti.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett édesanyám, LAKOMCSIK MARGARETA LILIANA (szül. POP) életénék 73. évében, kegyetlen betegség áldozataként június 4-én itt hagyta a földi létet. Temetése római katolikus szertartás szerint, a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából 2022. július 2-án, 11 órakor lesz. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Az örök világosság fényeskedjék neki. Fájó szívvel búcsúzik tőle szerető fia, Mark.

*

Összetört szívvel emlékezünk FERENCZIK SÁNDORRA, aki 6. hete, hogy itt hagyott minket. Lánya, Kati és családja.

*

Fájdalommal emlékezünk a drága apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. HAUBENREICH JÓZSEFRE, aki egy éve hagyott itt bennünket. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, SZABÓ PÉTERRE (Biharszentjános, született Kárásztelken), akinek, ha köztünk lenne, a napokban ünnepelnénk a névnapját és a 100. születésnapját. Sajnos már közel 25 éve csak a sírjára tehetjük az emlékezés virágait. Emléke örökké él szívünkben, nyugodjon békében! Szerető családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább férjre, édesapára, KOVÁCS BÉLÁRA (Margitta). Már egy éve, hogy hiányod szívünkben ilyen nagy fájdalom… „Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat.” Nyugodj békében! Örökké bánatos lánya, Emese.

*

Már egy éve, hogy drága édesanyánk, TANAI KALÓ OLGA megtért Teremtőjéhez. Nyugodjék békében! Gyászolják és szeretettel gondolnak Rá leányai, unokái, dédunokái és barátai.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SZABÓ BÁLINT ANDRÁSRA (született Kémeren, Szalárdon lakott), aki 6 hónapja hagyott itt bennünket. Emlékét kegyelettel megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászolja élettársa, Irénke, lányai, Éva és Emese, vejei János és Norbert, unokái, Vivien, Ingrid, Benjámin.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, testvérre, sógorra, VARGA BÉLÁRA (Érköbölkúton született, de nagyváradi lakos volt). Ma már hat hónapja, hogy örökre elveszítettük a drága jó férjet, édesapát, nagyapát, testvért, aki már a székelyhídi temetőben alussza örök álmát. Emlékezik rá felesége, Adél, lányai, Adél és Tünde, vejei, Misi és Miki, unokája, Jani, annak menyasszonya, Giulia és még élő testvére és annak családja, valamint már nem élő testvéreinek családja. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A te szerető családod.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra és nagyapára, VASS ANTALRA halálának 5. évfordulóján. „Égi Atyám, halld meg imám, Fájdalmunkra adj erőt. Kit szerettünk, hozzád vitted, Fönn a mennyben áldd meg őt.” A gyászoló család.

*

Tisztelettel és kegyelettel emlékezünk ÖZV. MOHÁCSI JÓZSEFNÉRE (szül. LUCSKAI ETELKA, Tamási) halálának 2. évfordulóján. A csend ölel át és a szeretet, Csak az hal meg, akit elfelejtenek. Szívünkben örökké élni fogsz. Nyugodj békében! A család.

*

„Egy könnycsepp a szemünkben érted él, Egy gyertya az asztalon érted ég, Egy fénykép, mely őrzi emléked, S egy út, mely elvitte az életed. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, Mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad.” Fájó szívvel emlékezünk halálának 2. évfordulóján HIDEG PÁLRA. Emlékét örökké őrzi Andrea és családja, húgod, Dalmi és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki Kiss Ágotának, szeretett édesanyja elvesztése miatt. A Derzsi család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, nevelőapától, LUKÁCS JÓZSEFTŐL (volt TCLO-alkalmazott), aki életének 74. évében rövid, de annál súlyosabb, türelemmel és alázattal viselt betegség után elhunyt. Temetése július 5-én, 11 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férjem, KOHELKA PÁL életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése július 2-án, szombaton 13 órakor a telegdi kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Bánatos felesége, Mária.

*

Őszinte részvétünk Kohelka Máriának, szeretett férje, KOHELKA PÁL elvesztése miatt érzett fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Roatis Valéria és családja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában