Gyász

2022.07.22. 13:43

Elhunyt Balázsi József, Érsemjén polgármestere

Pénteken érkezett a szomorú hír, hogy életének 58. évében, hosszas küzdelem után Balázsi József, Érsemjén polgármestere 2022. július 22-én örökké itt hagyta szeretteit, a semjéni és a Bihar megyei közösséget.

Az elöljárótól az RMDSZ is búcsúzik közösségi oldalán: 

„Balázsi József három évtizedig szolgálta a Bihar megyei Érsemjén közösségét polgármesterként. 1991 óta mindig nagy többséggel nyerte a választásokat, ami óriási lehetőséget biztosított a számára Érmellék egyik gyöngyszemét új kultúrházzal, iskolával, múzeummal, parkokkal és emlékművekkel, közművesítéssel gazdagítani. Igazi vezéregyéniség volt, aki bárki ellenében képes volt megvédeni a települését, az elindított modernizációt. Balázsi Józsefet jó szívű emberként ismerték a helyiek, aki méhészként a méhek szorgosságával sietett a segítségükre. Távozásával nagy veszteség érte Érsemjén lakóit és a Romániai Magyar Demokrata Szövetséget. Vigasztalódást kívánunk szeretteinek és az érsemjénieknek!”

Balázsi József virrasztása szombaton 20 órától az érsemjéni református temető kápolnájában lesz, temetése ugyanott, vasárnap 13 órától.

Nyugodjon békében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában