Tárlat

2022.06.15. 13:00

Kiállításmegnyitó és díjátadó ünnepség a filharmóniában

A Varadinum Fotóklub szervezésében nyílik fotókiállítás a 2022-es év legjobb romániai fotóklubja címmel június 16-án, csütörtökön 17.30 órától a Nagyváradi Állami Filharmóniában. 
„A verseny célja a romániai fotóklubok közötti barátság és együttműködés újjáélesztése, az új elképzelések és fotográfiai koncepciók terén történő tapasztalatcsere, és nem utolsósorban a romániai fotóművészet népszerűsítése volt” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben. 

A kiállításon 48 alkotás lesz megtekinthető, olyan fotókluboktól, amelyek részt vettek a versenyen és a legmagasabb pontszámot érték el. A tárlat keretében sor kerül az érmek és részvételi oklevelek kiosztására is. Az elbírálás után kapott pontszámok alapján az első három helyezett a következő: Varadinum Fotóklub, Ovi D. Pop 224.66 pont; Orizont Fotóklub, Oscar Iustin 207.99 pont; Floarea de Colț Fotóklub, Ion Ciobotaru 204.66 pont. Egyéni alkotók: Claudiu Guraliuc, Varadinum Fotóklub Varadinum aranyérem; Mariana Scubli, Varadinum Fotóklub Varadinum ezüstérem; Adrian Stoica, AAFH (Asociația Artiștilor Fotografi Hunedoreni) Vajdahunyad Varadinum bronzérem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában