Postaláda

2022.06.02. 18:00

Gyereknap a Bonitasnál

Kincses Adriana, Balogh Éva-Zita pedagógusok

A Bonitas Speciális Oktatási Központ óvodás és kisiskolás csoportjai több programon is részt vehettek gyereknap alkalmából. A Davidam Rendezvényszervező jóvoltából fajátékok népesítették be az iskola udvarát a gyerekek nagy örömére. Volt arcfestés, zene, móka kacagás és fagyizás. Iskolánk diáktanácsa, a Listen and Respect Erasmus projektünk tanári csapatának segítségével, egy a projekten belüli célkitűzéseknek megfelelő csapatépítő kirándulást szervezett osztálytársaiknak a Nemzetközi Gyermeknap alkalmával. 

A kiránduláson húsz felső tagozatos általános iskolás diák vett részt, tanáraik kíséretében. A diákok ellátogattak Nagykárolyba a Károlyi grófok kastélyában kialakított múzeumba, Kaplonyba a Páduaí Szent Antal Ferences templomba, ahol a Károlyi grófok kriptája található és Adyfalvára, ahol Ady Endre költő szülőházát látogatták meg. A nap utolsó megállója Tasnád volt, ahol az Old Boys Pub gyermekbarát teraszán pihent meg csapatunk. Itt a házigazdák finom étellel és barátságos mosollyal várták a gyerekeket. A nagyváradi Black Eagles motoros klub tizennégy tagja is csatlakozott iskolánk csoportjához a kirándulás zárórészén, motoros felvezetést biztosítva a visszaúton Nagyváradra, a gyerekek legnagyobb örömére. Az útvonal tele volt érdekes és tanulságos látnivalókkal, a gyerekek gyakorolhatták önállósági, szociális képességeiket, igazán dinamikus kis csapattá rázódva a nap végére. A kirándulás az Európa Unió Erasmus+ programjának társfinanszírozásával valósult meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában