Kiállítás

2022.06.16. 19:00

Berettyóújfalun a fotóriporterek alkotásai

Fotó: Csíki János

Fotóriporterek alkotásaiból nyílt kiállítás hétfő délután a berettyóújfalui Makk Kálmán Mozi galériájában. A nagyváradi Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület szervezésében, illetve a Berettyó Kulturális Központ és a helyi Nadányi Zoltán Művelődési Ház támogatásával megvalósult kiállításra a hetedik alkalommal meghirdetett Bihar és Hajdú-Bihar megyei fotóriporterek versenyére beérkezett alkotásokból válogattak. A kiállítást már láthatták Nagyváradon és a debreceni Partium Házban is. 
A hétfői kiállításmegnyitón a megjelenteket Kocsis Csaba, berettyóújfalui  fotóművész, a nagyváradi Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület tagja köszöntötte, majd Tóth István emelte ki a kiállítás anyagának fontosságát. A tárlatot Stanik István, a Partium Ház igazgatója mutatta be. A kiállításmegnyitó alkalmával fellépett Thurzó Sándor József brácsaművész és Kocsis Csaba (ének, gitár). A kiállítás – amely megtekinthető a nagyváradi egyesület honlapján is (www.eurofotoart.com) – július 6-ig látogatható a berettyóújfalui galériában.

Fotó: Csíki János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában