Figyelem!

2022.05.10. 18:00

Önkéntesek jelentkezését várja a püspökfürdői Retro Summer Festival

Önkénteseket toboroz a Retro Summer Festival: a június 10–12 közötti püspökfürdői fesztiválra 21 – 45 év közötti önkéntesek jelentkezését várják, jelentkezési határidő május 15. A szervezők május 20-án küldenek visszajelzést a jelentkező önkénteseknek. A jelentkezést követően a kiválasztottak egy interjún vesznek részt a fesztivál részlegeinek koordinátorai előtt, majd megismerkedhetnek a rendezvénnyel, illetve a fesztivál azon részlegével, ahol önkéntes munkát folytatnak majd. A 100 önkéntest 12 különböző területre osztják be, többek között a kommunikáció, reklám, check-in, logisztika, sajtókapcsolat részlegekre. Az önkénteseket kérésük szerint osztják be a különböző részlegekre, illetve figyelembe veszik kompetenciáikat is. 

A jelentkezéshez önéletrajzot vagy motivációs levelet kell küldeni az info@vdeventproduction.com emailcímre vagy WhatsAppon keresztül a 0727-959-931 telefonszámra, megjelölve azt a részleget, amelyen önkéntes szeretne lenni. Amit a szervezők kínálnak: a kiválasztott önkéntesek belépést nyernek a fesztiválra, illetve felszerelést is kapnak; önkéntesi szerződésben, illetve oklevélben részesülnek, ugyanakkor egy ajándékcsomaggal is gazdagodnak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában