Olvasni jó

2022.05.20. 16:23

Nagy olvasási kaland a Könyvmentőkkel

A nagyváradi Könyvmentők Egyesület újabb olvasási programmal jelentkezik, Nagy olvasási kaland, azaz a Summer Life Book Box-szal.

Fotó: Bota Krisztina

Törő Enikő

A könyvmentők nyáron sem hagynak senkit olvasnivaló nélkül. A program célja kettős: az olvasásra való buzdítás, illetve Mirilla, a gyerekkuckó felújítására/berendezésére való gyűjtés.

A programba jelentkezők három csomag közül választhatnak: A csomag – vegyesen tartalmaz tíz darab világirodalmi és magyar irodalmi regényt; B csomag – tíz darab szórakoztató és könnyedebb szerelmes kötetet, regényt tartalmaz; C csomag: tíz darab életrajzi mű. A könyvek jó állapotúak, minden kötet egyenként van becsomagolva. Kérésre csak magyar, vagy csak román nyelvű könyveket tartalmaz a csomag. A Summer Book Box tartalmaz továbbá egy névre szóló olvasói oklevelet.

A könyvekben szereplő kódok automatikusan bekerülnek a havi tombolahúzásra is. Az A és B csomagok ára 50 lej, a C csomag ára 100 lej, szállítás esetén a postai költségre 15 lej számolandó fel.

Jelentkezni lehet a Könyvmentő Egyesület hivatalos Facebook-oldalán (Facebook.com/salvatoridecarti); e-mailben : salvatoriidecarti@gmail.com, illetve telefonon (8–15 óra között) a 0721-603-851-es számon május 25-ig. A csomagokat június 1–15. között lehet átvenni Nagyváradon a Szacsvay (Cuza Vodă) utca 27. szám alatt egyeztetés alapján. Az egyesület vezetői felhívják a figyelmet, hogy száz könyvcsomagot állítanak össze, így aki szeretne részt venni az olvasási programban, jelentkezzen minél hamarabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában