Felhívás

2022.05.17. 08:24

Mától szavazhatnak az Önök számára legszimpatikusabb kisállatra!

FONTOS!!! Egy kedvelés = egy szavazat. Kizárólag azok a kedvelések érvényesek, amelyek a Bihari Napló Facebook-oldalára feltöltött képre érkeznek, az albumra és a megosztásokra érkezett kedvelések száma nem számít bele a végeredménybe!

BN-összeállítás

Mindenki úgy gondolja, hogy saját kiskedvence a legszebb, a legaranyosabb, elérkezett azonban az igazság pillanata: a Bihari Napló és az Erdon szerkesztősége meghirdeti a Kiskedvencek versenyét.

A gazdik három kategóriában jelentkezhetnek a megmérettetésre: kutyák, macskák, egyéb kiskedvencek. Mindegyik kategóriában két nyertes lesz, ugyanis a „klasszikus” megoldás, tehát a Facebookon begyűjtött lájkok mellett, győztest választ maga a szerkesztőség is, tehát szavazást szervezünk az újságírók, szerkesztők és tördelőszerkesztők körében. A legtöbb lájkot begyűjtő büszke gazdik kisállatboltban felhasználható ajándékutalványokat nyerhetnek, fejenként 200 lej értékben. A szerkesztőség által kiválasztott kedvencek gazdái pedig egy helyi termelők által készített, finomságokkal, ajándéktárgyakkal teli fonott kosarat vihetnek haza az Érmelléki Gazdák Egyesületének felajánlásával. Mindemellett a nyertesek egyéb meglepetésekre is számíthatnak.

Az ajándékcsomagok tartalma

Az Érmelléki Gazdák Egyesületének felajánlásából a szerkesztőség által megszavazott kisállatok gazdái egy-egy 250 lej értékű kosarat vihetnek haza, melyben kézműves termékek és tartós élelmiszerek vannak: érmelléki bor Érmihályfalváról – Hegedűs Attila felajánlása, mézeskalács és vászontáska Érmihályfalváról – Jakó Jolán felajánlása, hidegen préselt olajok és fűszersó Hegyközszentmiklósról – Havran Gábor felajánlása, méz Nagyváradról – Serestye István felajánlása, lépes méz Siterből – Tica Bea felajánlása, titkos doboz Körösfőről – Mihály István felajánlása, lekvár és zakuszka Bihardiószegről – Törő Ildikó felajánlása, homoktövis-szörpök Kakszentmártonból – Székely Róbert felajánlása, feketeribizli szörp Fugyivásárhelyről – Heredea Alina felajánlása, levendulás pálinka Varsolcról – Bartus Szende felajánlása, korondi kerámia – Kelemen Csaba felajánlása, szappan Szatmárnémetiből – Nagy Kasza Noémi felajánlása, hűtőmágnes Nagyváradról – Szilágyi Éva felajánlása.

Fontos időpontok

A fotókat július 12-ig várjuk szerkesztőségünkbe.
A szavazási időszak: július 13.–augusztus 6.
Eredményhirdetés: augusztus 7.
A nyeremények átadása: augusztus 8–11.

Jelentkezési feltételek, a jelentkezés módja

1. A jelentkezés e-mailben történik, a verseny@informmedia.ro e-mail címen.

2. Csatolmányban kérünk egy fotót kiskedvencéről, kérjük annak nevét és korát.

3. Csatolmányban kérünk egy Bihari Napló-előfizetést igazoló nyugtát, mely legalább három hónapra szól és magába foglalja a május, június és júliusi hónapok legalább egyikét.

4. Egy előfizetés egyetlen fotó benevezéséhez használható fel.

5. A jelentkező gazdi e-mailben írja meg nevét és telefonszámát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában