Programajánló

2022.05.28. 17:00

Gyereknap a tűzoltókkal és a csendőrökkel

BN-összeállítás

A nemzetközi gyermeknap alkalmából a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség és a Bihar Megyei Csendőrség számos programot szervez a gyerekek és családtagjaik számára. 

A Bihar megyei tűzoltóosztagok nagy része június elsején szervez programokat: nagyváradi tűzoltók, 1-es osztag, nagyváradi Szent László tér, 11–16 óra között; nagyváradi tűzoltók, 1-es osztag, Mezőszakadát község, 10–15 óra között; nagyváradi tűzoltók, 2-es osztag, nagyváradi gyerekváros, 10–15 óra között; püspökfürdői tűzoltók , váradszentmártoni park, 10–14 óra között; margittai tűzoltók, margittai Înfrățirii park, 10–14 óra között; szalárdi tűzoltók, szalárdi stadion, 10–14 óra között; nagyszalontai tűzoltók, nagyszalontai park (Republicii utca), 10–14 óra között; tenkei tűzoltók, tenkei park, 10–14 óra között; belényesi tűzoltók, belényesi Mihai Eminescu park, 10–14 óra között; élesdi tűzoltók, az élesdi termálfürdő parkolója, 13–18 óra között; vaskohsziklási tűzoltók, a helyi kultúrházzal szembeni tér, 10–14 óra között; székelyhídi tűzoltók, Petőfi Sándor Elméleti Líceum parkolója, 10–14 óra között. Az érmihályfalvi tűzoltók május 29-én, vasárnap 10–14 óra között tartják a gyereknapot a Praszler Gyula Stadionban, valamint a margittai tűzoltók június 4-re is terveznek programokat a parkban 10–14 óra között. 

A Bihar Megyei Csendőrök nyílt napot tartanak a nagyváradi székhelyükön május 31-én, kedden tíz órai kezdettel, ahol megtekinthetők lesznek a felszereléseik, és gyerekprogramokkal is készülnek. 

Fotók: ISU

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában