Átszervezés

2022.04.30. 11:57

Bezárnak az oltóközpontok

Fotó: Alexandru Nițescu

A Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) közleményben tájékoztat: Nagyváradon május elsejétől bezárnak a Gojdu-téri oltóközpontok. Azok a személyek, akik az oltóközpontok bezárásáig nem vették át az oltás utáni ajándékutalványokat, később a helyi hatóságoktól vehetik át ezeket, a részleteket hamarosan közlik – áll a közleményben.

Az intézkedés hátterében az áll, hogy július 1-től kezdődően a koronavírus elleni oltást csakis a családorvosoknál lehet igényelni. Május 1-től ugyanakkor újra megnyitják a nagyváradi szülészeten (Kolozsvári u. 50) működő oltópontot, ami június 30-ig, hétfőtől vasárnapig 10–18 óra között várja az oltakozni vágyókat. Nyitva marad ugyanakkor a Kolozsvári u. 68. szám alatt található Venus Vérközpontban működő oltópont is, ahol hétfőtől péntekig 8–20 óra között lehet oltakozni. A két oltópont mellett ugyanakkor a háziorvosoknál is igényelni lehet a koronavírus elleni védőoltást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában