Bérleti díjak

2022.04.19. 14:00

Bérelhető az új sportcsarnok

BN-összeállítás

Hamarosan felavatják Nagyvárad új sportlétesítményét, a több mint ötezer fő befogadására alkalmas sportcsarnokot. A létesítmény üzemeltetője a Nagyváradi Városi Sportklub lesz, de az ingatlant ki lehet majd bérelni. A Nagyváradi Helyi Tanács csütörtöki ülésén elfogadta a létesítmény bérleti díjait. Az egyhangúlag elfogadott javaslat értelmében az egész sportcsarnok bérlése 48 órára, koncertek, fesztiválok, konferenciák, hazai és nemzetközi sportesemények megtartására 50 ezer lejbe fog kerülni. Csak a nagy sportterem, illetve a földszint, az első és a köztes emelet bérlése két napra 40 ezer lej lesz, míg a nagy sportterem, a földszint és az első emelet bérlésére 35 ezer lejt kér el a város. Csak magának a sportteremnek a bérlése négy napra 64 ezer lej lesz. Ha a sportcsarnokot iskolai, egyetemi bankettre bérlik ki, akkor a tarifa egy napra 9000, két napra 16 ezer lej. Az emeleteken lévő konferenciatermek, illetve a VIP páholy és két konferenciaterem bérlése óránként 300 lejbe kerül, ezeket a helyiségeket minimum nyolc órára lehet bérbe venni. Edzésekre óránként 300 lejt kell majd fizetni a használatért. A határozattervezetet Florin Birta polgármesternek azzal a kiegészítő javaslatával fogadták el, hogy az önkormányzat által a sportcsarnokban szervezett események, valamint azon rendezvények után, amelyeknek a város társszervezője, nem kell majd bérleti díjat fizetni, „hogy ne kelljen a pénzt az egyik zsebünkből a másikba vándoroltatni” – fogalmazott az elöljáró. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában