Felhívás

2022.04.11. 14:00

Anyák napi rajzpályázatot hirdetett az Ovisuli Egyesület

Fotó: User2

Közlemény

 

Az Ovisuli Egyesület partnerségben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezetével, a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezettel és a Fan Ice cukrászdával, idén negyedik alkalommal hirdeti meg rajzpályázatát három korcsoportban: óvodás, elemi iskolás és V-VIII. osztályosok számára. A rajzpályázat témája: Az én anyukám. A pályázat formai követelményei: A/4-es méretben a témához illő alkotás, melynek hátoldalára kérjük ráírni az alkotó gyermek nevét, életkorát, édesanyja/édesapja/törvényes képviselője email címét, telefonszámát és azt az óvodát/iskolát, amelybe jár a gyermek. Egy pályázó csak egy alkotással pályázhat. Az alkotás csak kézi technikával készülhet (pl. színes ceruza, filctoll, tempera, pasztellkréta stb.).

 

Beküldési határidő: április 24. Az alkotásokat a Fan Ice cukrászdában elhelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni naponta 10 és 18 óra között, vagy elektronikus formában az alábbi email címre várjuk: ovisuli@yahoo.com.

A verseny két részből áll: az első részben a legtöbb like-ot gyűjtőket díjazzuk, a másik díjazási forma esetében zsűri fogja eldönteni a nyerteseket kategóriánként. A like gyűjtés esetében a beérkező rajzokat az egyesület Facebook oldalán tesszük közzé, ahol 2022. április 25. és 29. között lehet szavazni a legjobb munkákra. A nyerteseket kategóriánként, az első legtöbb szavazatot (like-ot) elnyert alkotásból választjuk ki.

 

Díjazás – legtöbb like-ot gyűjtők: az óvodás kategória nyertese egy 150 lej értékű ajándékutalványt nyer. A dίj felajánlója az Ovisuli Egyesület, Pető Dalma elnök; az elemi iskolás kategória nyertesének egy 100 lej értékű díjat hirdetünk meg, amely tartalmaz egy családi meghívást a Fan Ice cukrászdába. A dίj felajánlója Ludescher Gabriella vállalkozó, a Fan Ice cukrászda tulajdonosa; az általános iskolás kategória nyertese a Bihar megyei RMDSZ Nőszervezet 150 lej értékű vásárlási ajándékutalványát nyeri, Kéri Hajnal elnök jóvoltából.

 

Díjazás – zsűrizés: a zsűri döntése alapján a kategória szerinti nyertesek ajándékait a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nagyváradi szervezete biztosítja, Szántó Ildikó elnöknek köszönhetően.

A nyerteseket e-mailen/telefonon értesítjük. Pályázatunk csak Románia területén érvényes. Mindenkinek sok szerencsét és csodás készülődést kívánunk! További információ: Ovisuli Egyesület: ovisuli@yahoo.com, tel: 0740 186 308, http://facebook.com/ovisuli/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában