Beszámoló

2022.03.31. 17:00

Körzeti RMDSZ gyűlés Szalárdon

BN-összeállítás

 

A szalárdi RMDSZ székházban rendezte meg körzeti beszámoló és küldöttjelölő küldöttgyűlését az érdekvédelmi szervezet. A helyi szervezetek (Hegyközszentimre, Jákóhodos, Szalárd) beszámoló gyűlései után került sor a helyi szervezetek által delegált képviselőkből összeálló körzeti küldöttgyűlésre. A gyűlésvezető elnökségbe Kindle Walter körzeti elnök, Nagy Miklós polgármester, Kendi Dezső alpolgármester és Borsi Lóránt a megyei szervezet ügyvezető elnökhelyettese kapott helyet. A beszámoló kapcsán elhangzott, hogy a járványhelyzetben sem tétlenkedett az RMDSZ-es csapat és a szerteágazó segítségnyújtás mellett több infrastrukturális pályázat is leadásra került, melynek egy része már le is van szerződve. Új polgármesteri hivatal épül konferenciateremmel a lakosok kényelmesebb kiszolgálása érdekében, de megújul a kultúrház is, mely teljesen színházi alakot fog ölteni. Mindezek mellett tervbe van egy új piac megépítése, mely a modern korok elvárásainak megfelelően agrárkereskedelmi központ jellegű lesz. ANL lakásokat is építenének a fiatalok számára és tervbe van egy új híd építése is a Berettyón a régi mellett.

 

A beszámolót követően Borsi Lóránt gratulált a csapatnak, kifejezve meglátását, hogy a jó csapatmunkának köszönhetően folytonos a bizalom a szalárdi RMDSZ-ben és annak vezetőiben. Nagy Miklós, Kindle Walter, Kendi Dezső és Kőrősi Tímea személyében megválasztották a megyei küldöttgyűlésre a küldötteket is, majd kötetlen beszélgetéssel zárult a jó hangulatú küldöttgyűlés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában