Nyitva

2022.03.04. 09:16

Ismét megnyílt a multifunkcionális központ Nagyvárad-Őssiben

Erdon-összeállítás

 

Március 1-jén újra megnyílt Nagyvárad-Őssiben az Aleea Călinului utca 9. szám alatti multifunkcionális központ, mely főként az idősek találkozóhelyéül szolgál, adja hírül a Nagyváradi Szociális Ellátási Igazgatóság (DASO). Így ma már mind a négy nagyváradi multifunkcionális központ nyitva áll a nagyszülők, szülők, gyermekek és fogyatékkal élők számára. A most újra megnyitott központban hétköznapokon 9 és 17 óra között várják a nem csak Őssiben lakó szépkorúakat, hogy részt vegyenek a kifejezetten számukra tervezett tevékenységekben, és minőségi időt töltsenek együtt. A DASO azt tervezi, hogy idén folytatja azokat a már megszokott programokat ezekben a központokban, amelyeket az elmúlt két évben a járvány miatt kénytelenek voltak beszüntetni. Ugyanakkor új tevékenységeket is szervezne a DASO, ezért várják a polgárok ezirányú javaslatait is.

 

A DASO közleménye felhívja a figyelmet arra is, hogy a négy multifunkcionális szociális központ 2022. március 14. és május 15. között népszámlálási központként működik majd, azaz a polgárok ezekben a központokban tölthetik majd ki az adatlapokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában