Nyílt nap

2022.03.22. 11:00

Iskolakóstolgató a Szacsvayban

Fotó: Ciucur Losonczi Antonius

Ciucur Losonczi Antonius

 

Sok érdeklődő volt ott szombat délelőtt a Szacsvay Imre Általános Iskola hagyományos Nyílt napján, melyet Iskolakóstolgató címmel szokott mindig megszervezni a tanintézmény vezetősége, amikor a járványügyi korlátozások nem gátolják ezt. A gyermekek foglalkozásokon vehettek részt a leendő tanító nénikkel, a szülők hasznos ismeretekkel gazdagodhattak a kisiskolás korú gyerekek pszichológiájáról, oktatási módszerekről, életkori sajátosságokról. Tăut Eliza igazgató szerkesztőségünknek elmondta, hogy a következő, 2022/23-as tanévben öt előkészítő osztályt kívánnak indítani több mint 100 diákkal, három épületben: Biharpüspökiben egy hagyományos, a Szaniszló (Eminescu) utcai főépületben egy hagyományos, a Körös (Tudor Vladimirescu) utcai ingatlanban pedig egy hagyományos és két alternatív (step by step) osztályt. A tanítónők Gáll Izabella, Nagy Judit, Székely Annamária, Mihoc-Géci Annamária és Bicsak-Csengeri Aranka lesznek. A nyílt napon több csoportban tartottak előadásokat, foglalkozásokat úgy, hogy mindenki mindenhova eljutott. A meghívott szakemberek Kiss Emőke pszichológus, Székely Tibor gyógytornász, Pásztor Gyöngyvér családorvos és Simó-Ritter Csilla logopédus voltak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában