Nyitás

2022.02.23. 18:35

Jövő héten megnyílik a Gyermekváros

Pap István

 

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleményben értesíti a váradiakat arról, hogy február 28-án megnyílik a Rogériusz negyedben lévő Gyermekváros, mely naponta 8–20 óra között várja a kicsiket és a nagyokat. Mint ismeretes, a Gyermekvárosban az elmúlt időszakban oltóközpont működött, és a létesítmény ennek bezárását követően kezdi meg rendeltetésszerű üzemelését. Ezekben a napokban a polgármesteri hivatal Ingatlankezelő Igazgatóságának az irányítása alatt kijavították a külső bejáratoknál elhelyezett betonlapokat, kifestették az épület belsejét, lefestették a járdaszegélyeket, a játszóterek egy részét homokkal töltöttek fel, a fákat és a bokrokat megmetszették, ezeket hamarosan bemeszelik. Pénteken az SC Coral Impex cég fertőtlenítést és rovarirtást fog végezni a területen. Ezt követően az épület belsejében lévő gumírozott felületet lemossák, és nagytakarítást is végeznek.

A Gyermekvárost mindkét bejárat felől meg lehet majd közelíteni, azaz a kórház és a Supeco bevásárlóközpont irányából is, de itt is érvényben maradnak a belső terekre vonatkozó hatályos törvények. Márciusban árverésre bocsátják a Gyermekváros kültéri helyein lévő bódékat, míg az épületben lévő helyiségeket az összes járványvédelmi korlátozás feloldása után lehet majd bérbe venni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában