Koronavírus

2022.02.09. 08:55

Gyorsteszt az igazgatóságnál

Illusztráció

A Bihar Megyei Közegészségügyi Igazgatóság (DSP) tudatja, hogy február 4-től a nagyváradi székhelyén az új koronavírus kimutatását célzó gyorstesztet végeznek a lakosság számára. Az érdekeltek az Ezredévi emléktér (Libertății utca) 34. szám alatti ingatlan első emeletén jelentkezhetnek munkanapokon 8–14 óra között, az eredményt rögtön a teszt elvégzése után megkapják. A DSP által használt tesztek rajta vannak az Európai Unióban használatosak listáján. A teszt ára ötven lejt, beleértve az eredmény kiadását is, illetve hatvan lej, ha a polgár az eredmény román és angol nyelvű kiadását kéri. További információk a 0259/412-573 telefonszámon.

Az igazgatóság emlékeztet arra is, hogy Belényesben a Calea Bihorului 6. szám alatt PT-PCR teszteket végeznek. Az érdekeltek munkanapokon 8–10 óra között jelentkezhetnek mintavételre, az eredményeket még a tesztelés napján megkapják e-mailen. A teszt ára 200 lej az eredmény kiadásával együtt, és 210 lej, ha román és angol nyelvű eredményt kér a páciens. További információk a 0259/320-820 telefonszámon kaphatók. A Bihar megyei tesztelőközpontok listája, és ezek elérhetőségei megtalálhatók a DSP honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában