Betöltetlen helyek

2022.01.20. 11:00

Iskolaigazgatói versenyvizsga

Illusztráció/Pixabay

János Piroska

 

Az iskolaigazgatói és aligazgatói tisztségek betöltésére szervezett versenyvizsga 2022-es szessziójának ütemterve szerint január 18-án a Bihar megyei tanfelügyelőség honlapján (www.isjbihor.ro) közzétették a betöltetlen helyek listáját, amelyekre versenyvizsgát hirdetnek. Bihar megyében 67 iskolaigazgatói és 30 aligazgatói állás maradt betöltetlenül. Ebben a szakaszban nem szerveznek versenyvizsgát a Megyei Oktatási Erőforrások és Tanácsadás (CJRAE) Központ igazgatói állásának betöltésére. 

A versenyvizsga írásbeli szakaszára való feliratkozás január 19–25. között történik, január 26–28. között kielemzik a benyújtott jelentkezési dossziékat. Január 31-én teszik közzé a felvett jelentkezők listáját. A jelentkezésnél megtörtént esetleges hibák kiküszöbölése után a végleges listát február 4-én közlik. Az írásbeli vizsga február 18-án zajlik, március 4-én azoknak szerveznek írásbelit, akik az előző időpontban karanténban vagy otthoni elkülönítésben tartózkodtak. Március 16–25. között szervezik meg az interjúkat. A szóbeli vizsgaeredmények fellebbezése március 17–29. között lehetséges. Végleges eredményeket március 29-én közölnek, ezeket március 31-én érvényesítik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában