Meghibásodás

2022.01.16. 12:04

Három órát várakoztak a hidegben az utasok

stiridecluj.ro

stiridecluj.ro

Kellemetlen élményben volt részük szerdán a Kolozsvár–Nagyvárad között közlekedő 1539 InterRegio vonat utasainak, akik a szerelvény meghibásodását követően kénytelenek voltak három órát a -15 Celsius fokos hidegben várakozni, ennyi időbe telt ugyanis, míg a Román Vasúttársaság egy másik vonatot küldött a királyhágói vonatállomás közelében rekedt utasokért. A reggel hét óra környékén meghibásodott vonat utasai felrótták: a vasúttársaság alkalmazottai hamarabb is megoldást találhattak volna a problémára, a hidegben vesztegelő vonat mellett ugyanis két magánvonat is elment, amelyek egyike felvehette volna őket, így nem kellett volna három órát várakozniuk az új vonatra. „Az utasok átszállhattak volna, a jegyeket pedig az kellett volna kifizesse, aki hibázott. Miért nem tudott volna fizetni a kolozsvári vasúttársaság (CFR Cluj) a magánvállalatnak? A meghibásodásért ők voltak a felelősek! Három órán keresztül a fűtés nélküli vonaton tartottak minket” - nyilatkozta egy elégedetlen utas a stiridecluj.ro hírportál szerint. Az utasok türelmüket vesztve a 112-es sürgősségi telefonszámot is hívták, arra panaszolva, hogy a fűtés nélküli vonaton rostokolnak a 15 fokos hidegben. Végül tíz óra környékén érkezett utánuk egy másik szerelvény, amellyel folytathatták az utazást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában