Gyász

2022.01.06. 08:22

Gyászhírek, január 6.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, a szeretet férj, édesapa, nagyapa, PÁLCZA JÁNOS elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Emlékét örökre megőrizzük! Osztálytársai: Iván, Lajcsi, Miklós, Sándor.

 

*

 

Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, a szeretett férj, apa, após, nagyapa, PÁLCZA JÁNOS elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Mérai család.

 

*

 

„Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél! Nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked, örökre. Ha látni akarunk, felnézünk az égre, A csillagok között utazol tovább. Ott várj ránk, ha az időnk lejárt!” Fájó szívvel emlékezünk az 1 éve elhunyt IFJ. TAPASZI LAJOSRA. Felesége, Katalin és fia, Norbi.

 

*

 

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. JUHÁSZ JÁNOSRA halálának negyedik évfordulóján. Áldott emléke szívünkben örökké élni fog! Szerető családja: felesége, Ildikó, fia, Jancsi, menye, Inci, unokája, Anett.

 

*

 

Drága NÓCI és ROLAND! Vigasztaljon benneteket a család és a barátok szeretete, ZOLI elvesztése miatt. Nyugodjon békében! Őszinte részvétünk: Keresztanyu, Zoltán és Szilárd.

 

*

 

Isten akaratában megnyugodva, de bánatos szívvel emlékezünk ALFÖLDI KATALINRA (szül. SÁNDOR) halálának 5. évfordulóján. Emléke örökké fog élni szívünkben. Nyugodjon békében! A bánatos család.

 

*

 

Őszinte részvétünket fejezzük ki BOIŢ ANICÁNAK és CARMENNEK, a szeretett férj és édesapa, BOIŢ IOAN elvesztéséért. Emlékedet örökké megőrizzük, mert: „A jó lelkek csillagként élnek tovább, Szívünkben fényük ki nem alszik, Emlékeinket örökké világítják, A feledés sötétségét Győzni sosem hagyják.” Béke poraidra! Kívánunk csendes pihenést és a gyászolóknak békés megnyugvást! A Kovács család.

 

*

 

Fájdalommal tudatjuk, hogy BARÁT MÁRIA (volt nagyváradi lakos) életének 90. évében, Magyarországon elhunyt. Végső búcsút Budapesten, a rákospalotai temetőben veszünk tőle 2022. január 11-én, 12.45 órai kezdettel. Gyászoló szerettei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában