Gyász

2022.01.25. 08:15

Gyászhírek, január 25.

Szomorú szívvel tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PÉTER EMÍLIA (született Tatai) ny. tanítónő 67 éves korában rövid, súlyos, de méltósággal viselt betegség után, 2022.január 22-én visszaadta lelkét a Teremtőnek. Akik ismerték, áldozzanak egy pillanatot emlékének. A temetési szertartásról a család a későbbiekben intézkedik. Testvére, Tatai József.

*

Megrendülten vettük tudomásul, hogy drága barátunk, PÉTER EMÍLIA, a hajdani Péter I. Zoltán hitvese örökre itt hagyott minket. Őszinte részvétünk szeretett öccsének és családjának. Nyugodjon békében, pihenése legyen csendes. Búcsúzik tőle a Dukrét család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak, PÉTER EMÍLIA tagtársunk elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A PBMET tagsága.

*

„Nem úgy gondolunk az eltávozottakra, mint akik nincsenek többé, hanem mint akiket nem látunk. Nem a holtak birodalmában keressük őket, hanem a Mennyországban, az üdvözültek között.” Őszinte részvétünket fejezzük ki ifj. Bucsás Gyulának és családjának, a szeretett édesapa elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Sorbán Levente és családja.

*

„Azok a barátaink, akiket elveszítettünk, nem a földben pihennek, hanem bent lakoznak a szívünkben” Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a Bucsás családnak, szeretett édesapjuk elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Pihenése legyen könnyű, nyugodjon békében! Az RMDSZ Örvéndi szervezetének vezetősége és választmánya.

*

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr” (2 Tim 4:7) A feltámadott Jézus Krisztusban való hitben őszinte részvétünket fejezzük ki gondnoktársunk és presbiterünk felé édesapjuk, ID. BUCSÁS GYULA testvérünk elvesztése miatt érzett fájdalmában. Isten vigasztalja és erősítse a családot! Az Örvéndi Református Egyházközség főgondnoka, lelkipásztora és a presbiterek.

*

Fájdalommal, együttérzéssel és a feltámadott Jézus Krisztusban való reménységgel, őszinte részvétünket fejezzük ki ifj. Bucsás Gyula tanácsosunk felé édesapja, ID. BUCSÁS GYULA elvesztése miatt érzett fájdalmában. Isten vigasztalja elhunyt barátunk szeretteit és az egész családot! „Isten a mi szabadító Istenünk, az Úr, a mi Urunk kihoz a halálból is.” (Zsolt 68,21) Végtisztességgel Alsólugas község polgármestere, Helyi Tanácsának tagjai, a Polgármesteri Hivatal alkalmazottai és a Constructorul Kft. munkaközössége.

*

Köszönetet mondunk minden rokonnak, ismerősnek, hogy mellettünk voltak, vagy egy részvétnyilvánítással gondoltak ránk. KELEMEN VIOLÁT (Babi nénit) utolsó földi útjára kísértük, ott pihenhet férje oldalán. Emléküket örökké szívünkben őrizzük. Nyugodjanak békében! A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, dédire, SZILÁGYI VIOLÁRA (Bihardiószeg), aki ma 15 éve távozott el szerettei közül. Adjon a Jó Isten örök nyugodalmat. Szerető lányod, Éva, fiad, Józsi és családjuk.

*

Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága testvérre és sógorra, PALLAG LAJOSRA (élt 65 évet). Drága emléke örökké élni fog. Nyugalma legyen áldott! Nővére, Erzsi és sógora, János.

*

„Az Úr irgalma kísér engem életemnek minden napján. Az Úr nekem pásztorom, nincs hiányom semmi jóban, Ő vezet az igazság útján.”

BUGARIU ECATERINA-ÉVA

KANALAS MAGDOLNA-ERZSÉBET

ZILAHI KATALIN

DEMIAN VALENTINA

TIRLA LAZĂR

NEGURIȚA ION

CSATÓ ANNA-VALÉRIA

DEMIAN GHEORGHE

SAVU ESTERA

KESKENY RUDOLF

SECARĂ AURORA

BERKI STELUȚA-ELVIRA

VIRÁG ROZÁLIA-MAGDA

BUDA CRĂCIUN-DUMITRU

OSVALD JÓZSEF

MĂRCUȚIU JUDIT

SZUHAI ANNAMÁRIA

NEGURA VASILE

BALAȘ VIRGINIA-OTILIA-EUGENIA

INDRIE GHEORGHE

GYÖKERES GEDEON

Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” ( La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós és nagymama, MĂRCUȚIU TIBORNÉ (szül. KESE JUDIT) jóságos szíve életének 78-ik évében csendesen megpihent. Temetése szerdán, január 26-án, 11 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle férje, fiai, menyei, unokái.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunkat, Id. OSVALD JÓZSEFET (Biharsályi) utolsóútjára elkísérték, és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy BERKI STELUȚA-ELVIRA  (született CLONDA) életének 77. évében, 2022. január 21-én elhunyt. Szeretett halottunk temetése ma, január 25-én, 11 órától a Rulikowski temető Hașaș kápolnájából lesz. Gyászoló férje, Laci és a család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában