Gyász

2022.01.21. 07:09

Gyászhírek, január 21.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, HADHÁZI JÓZSEFRE halálának 4. évfordulóján. „Nem hagytál itt csak megelőztél”. A szívünkben örökké megmaradsz! Felesége, Kati, fiai, Róbert, Gergely, unokái, Ștefan, Emily, Dominik.

*

Hálás szívvel és szeretettel emlékezünk drága szüleinkre, GUBA ERZSÉBETRE halálának 10. évfordulóján és GUBA JÓZSEFRE (Székelyhíd) halálának 54. évfordulóján. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk a Bimbó családnak, LAJOS BÁCSI elvesztése miatt! Nyugodjon békében! Kovács Farkas és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, édesanyára, nagyszülőkre és dédiszülőkre, BÉKÉSI JÁNOSRA és BÉKÉSI REGINÁRA (Nagykágya), akik 10 éve és 16 éve távoztak az élők sorából. Örökké gyászolják és emléküket megőrzik: fiaik, Sándor, János, menyeik, Ilona, Edit, unokáik és dédunokáik.

*

Fájó szívvel emlékezünk KAZATSAY ANNÁRA (szül. Bobovai Bobovszky) halálának 3. évfordulóján. Emlékét szeretettel őrizzük.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett fiú, testvér, BORZON LÁSZLÓ CSABA (élt 56 évet) 2022. január 20-án, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Végső búcsút 2022. január 21-én, 13 órakor a Frenţiu kápolnából veszünk tőle. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel gondolunk rád, a drága, szeretett férjre, apára, tatára, PIKÓ JÁNOSRA (életének 75. évében hunyt el), akit ma 1 éve kísértünk utolsó útjára. Nyugodj békében, szívünkben örökké fogsz élni. Szerető feleséged, Zsuzsa, gyermekeid, János, Csaba, Krisztina, unokáid, Renáta, Brigitta, Hans, menyed, Tilda, vejed, Szása és az egész család. Nyugodj békében!

*

Szomorú szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt feleségre, édesanyára, nagymamára és dédnagymamára, MARJÁN IRÉNRE (született FODOR, Hegyközújlak). Mottó: „Oly szomorú Nélküled élni,/ Téged mindenütt hiába keresni./ Téged várni, ki nem jön többé,/ Szeretni fogunk mindörökké.” Emlékezik férje, Géza, négy lánya, négy veje, hét unokája, két unokaveje, három unokamenye és négy dédunokája.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára és nagyapára, MARTON DÁVIDRA, aki 18 éve távozott közülünk az örökkévalóságba. Emlékét a szívünkben örökre megőrizzük. A bánatos család.

*

„Nem úgy gondolunk az eltávozottakra, mint akik nincsenek többé, hanem, mint akiket nem látunk. Nem a holtak birodalmában keressük őket, hanem a Mennyországban, az üdvözültek között.” Őszinte részvétünket fejezzük ki ifj. Bucsás Gyulának és családjának a szeretett édesapa elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Sorbán Levente és családja.

*

„Azok a barátaink akiket elveszítettünk, nem a földben pihennek, hanem bent lakoznak a szívünkben” Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki, a Bucsás családnak szeretett édesapjuk elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Pihenése legyen könnyű, nyugodjon békében! Az RMDSZ Örvéndi szervezetének vezetősége és választmánya.

*

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végezetre eltétetett nekem az igazság koronája, amelyet megad nekem az Úr” (2 Tim 4:7). A feltámadott Jézus Krisztusban való hitben őszinte részvétünket fejezzük ki gondnok társunk és presbiterünk felé édesapjuk id. Bucsás Gyula testvérünk elvesztése miatt érzett fájdalmában. Isten vigasztalja és erősítse a családot! Az örvéndi református egyház főgondnoka, lelkipásztora és a presbiterek!

*

Fájdalommal, együttérzéssel és a feltámadott Jézus Krisztusban való reménységgel, őszinte részvétünket fejezzük ki ifj. Bucsás Gyula tanácsosunk felé, édesapja id. Bucsás Gyula elvesztése miatt érzett fájdalmában. Isten vigasztalja elhunyt barátunk szeretteit és az egész családot! „Isten a mi szabadító Istenünk, az Úr, a mi Urunk kihoz a halálból is.” (Zsolt 68,21). Végtisztességgel Alsólugas község polgármestere, Helyi Tanácsának tagjai, a Polgármesteri Hivatal alkalmazottai és a Constructorul KFT munkaközössége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában