Eseménysorozat

2022.01.18. 17:00

Gólyahetet szerveztek a váradi Szent László Líceumban

Ciucur Losonczi Antonius

 

A Szent László Római Katolikus Teológiai Líceum diáktanácsának lebonyolításában a közelmúltban Gólyahetet szerveztek. Dulău Dianna igazgatóhelyettes arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy minden nap a „gólyák”, vagyis a IX. A (közgazdaságtan – gazdasági technikus és üzletkötői technikus), a IX. B (vallásturisztikai szervező), a IX. C (közélelmezés – gasztronómiai technikus és rendezvényszervező) és a IX. D (szakács, cukrász) osztályok tanulói összemérték tudásukat, ügyességüket és talpraesettségüket. A hét elején különböző feladatokat oldottak meg osztályszinten, majd a hét második felében filmjeleneteket mutattak be, az iskolához kapcsolódó mémeket készítettek, illetve a sikeresen megtalált Mikiegér-plüssel készítettek frappáns szelfiket a tanáraik segítségével. Nem maradt el természetesen az osztályhimnusz megírása és bemutatása, ahogyan az osztályzászló elkészítése sem. A program csúcspontja pedig a gólyák fogadalomtétele volt, mely által ízig-vérig szentlacissá válhattak. 

 

Mint megtudtuk, nagyon kreatív, lelkes és dinamikus kilencedik osztályosok vettek részt az idei programon, melynek pénteken, január 7-én került sor a díjkiosztójára, az iskola dísztermében. Izgatottsággal várták a résztvevők ezt az eseményt, melyen a diáktanács képviselői, a program felelősei: Holló Réka, Csurai Andrea, és Dulău Dianna hirdettek eredményt. „Ezúton is szeretnénk gratulálni az idei Gólyahét nyertes osztályának, a IX. B (vallásturisztikai szervező szak) diákjainak és az osztályfőnöknőnek, Benedek Ramóna hitoktatónak. A főnyeremény egy osztályban zajló közös pizzázás volt, de minden lelkes csapat egy fantasztikus, felejthetetlen és élményekben gazdag héttel gazdagodott. A hét befejezéseképpen, a diáktanács tagjai osztályszinten csapatépítő játékokkal zárták le az eseménysorozatot” – nyilatkozta az igazgatóhelyettes. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában