Támogatott tartalom

2022.01.21. 07:00

A kecske és a három gidó című előadás hétvégén, a nagyváradi ERA Parkban

A nagyváradi ERA Park ebben az évben is folytatja a gyermekeknek szóló előadások hagyományát. Január 23-án, vasárnap 11 órától a kicsik hivatalosak A kecske és a három gidó című előadásra, melyet az Arcadia Csapat ad elő Daniel Vulcu rendezésében.

Nincs olyan szülő vagy gyermek, aki ne ismerné Ion Creangă A kecske és a három gidó című meséjét. Elénekeljük a kecske dalocskáját, elmeséljük a szófogadatlan kisgidók tanulságos esetét, de a szófogadó kisgidó példaértékű viselkedését is, felháborodunk a kapzsi és mézesmázos farkas tettein, együttérzünk a bajba jutott anyával, és csodáljuk bátorságát. Az Arcadia Csapat előadásában megmarad a mese eredeti cselekménye, sikeresen adaptálva és zenével, valamint trükkökkel teletűzdelve, hogy kicsik és nagyok örömüket leljék benne.

A szereposztás a következő: Zentania Lupşe, Armanca Serac, Florian Silaghi, Alexandru Pop, David Constantinescu, Igor Lungu és Giorgiana Coman.

Az előadás az ERA Park rendezvénytermében kerül sorra, egyszerre 120 néző részvételével, a belépés mindenkinek ingyenes!

Amint az ismeretes, a kormány által elrendelt korlátozások értelmében, a COVID-ellenes intézkedések betartása kötelező az Aradi út 62. szám alatti kereskedelmi központ területén.

A biztonsági távolság megtartása és a védőmaszk helyes viselete (kivéve a textilmaszkokét) mellett, az ERA Park bármely övezetébe csakis zöldigazolvánnyal történik a belépés, amely igazolja az oltást, a betegségen való átesettséget, illetve a negatív PCR- vagy antigéntesztet. A 12 év alatti gyerekeknek nem kell felmutatniuk az igazolványt.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

(Cod: 15047)

Címkék#ERA Park

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában