Koronavírus

2021.12.21. 09:00

Segítséget nyújtanak a zöldigazolvány letöltéséhez

Forrás: mobilise-sme.eu

Az RMDSZ Bihar megyei szervezete és vidéki városi irodái segítséget kívánnak nyújtani a beoltottak számára a COVID-zöldigazolvány letöltéséhez. Mint köztudott, a járványügyi előírások értelmében a legtöbb esetben kötelező felmutatni a védettségi igazolványt, vagy a QR-kóddal ellátott EESZT mobilalkalmazást. Az applikáció használata több lépést vesz igénybe, így főként az idősebbek körében nehézséget okoz ennek a letöltése. Ezért az RMDSZ munkatársai és a nőszervezet önkéntesei felajánlják segítségüket a zöldigazolvány letöltéséhez. Az érdeklődőknek ehhez azt kell tenniük, hogy elmennek valamelyik RMDSZ-irodába, magukkal viszik az oltóközpontban kapott igazolást, valamint a személyi igazolványukat, és a Szövetség munkatársai kinyomtatva kezükbe adják a zöldigazolványt. 

 

RMDSZ-iroda működik Nagyváradon a Fekete Sas-palotában, a Szent László tér 2–4. szám alatt hétfőtől péntekig 10–15 óra között; Margittán a Köztársaság útja (Calea Republicii) 2. szám alatt hétfőtől csütörtökig 10–15 óra, pénteken 8–13 óra között; Székelyhídon a Múzeum épületében, a Szabadság (Libertăţii utca) 5. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 8–16.30 óra, pénteken 8–14 óra között; Nagyszalontán a Kossuth Lajos utca 16. szám alatt hétfőtől péntekig 9–16 óra között, valamint Érmihályfalván a régi polgármesteri hivatal épületében, a Köztársaság (Republicii) utca 2. szám alatt hétfőn 15–19 óra között, keddtől péntekig 9–13 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában