Kiállítás

2021.12.27. 17:00

Ősz a Kárpát-medencében

Fotó: Kertész Hajnalka

A 2022-es év első kiállítására invitálja a közönséget a nagyváradi Tavirózsa Fotóklub: január 6-án a Vilidár István Fotógalériában Ősz a Kárpát-medencében címmel nyílik kiállítás, amely az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Évszakok a Kárpát-medencében címet viselő nemzetközi projektjének részét képezi. A projekt a Kárpát-medencei Magyar Fotóművészek Egyesületének és a várpalotai Kárpát-medencei Intézet partnerségében valósul meg. A kiállításon 50 alkotás tekinthető majd meg, ezeket egy háromtagú zsűri - Tóth István, Eifert János, Lennert Géza – válogatta ki azon fotósok munkái közül, akik 2021-ben részt vettek az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület és a Kárpát-medencei Intézet által szervezett fotótanfolyamon. 

 

A kiállításon megtekinthetők lesznek Cseke Sándor (RO), Erdélyi Olivia (SRB), Gombár Mária (HU), Kasza Árpád (SRB), Jusztin László (SRB), Kertész Hajnal (RO), Kovács Orsolya (RO), László Tünde (RO) és Paneszová Karin (SK) alkotásai. A kiállításmegnyitóra január 6-án, 17 órától kerül sor a Vilidár István Fotógalériában, az eseményt online, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Facebook-oldalán is közvetítik. Az alkotásokat Ramona Novicov műkritikus méltatja, fellép Thurzó Sándor József brácsaművész. A tizedik Szathmári Pap Károly Nemzetközi Fotográfiai Fesztivál keretén belül megvalósuló kiállítás január 26-ig lesz látogatható. Az alkotások megtekinthetők az egyesület honlapján is (www. eurofotoart.com). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában