Támogatott tartalom

2021.12.16. 15:11

Fistic By Janette - nem csak sütemények!

A Fistic by Janette bisztró a Vasile Alecsandri utca 10. szám alatt található.

A csodás süteményeiről ismert Janette szokatlan választékkal lepi meg váradi és más városból ide látogató vendégeit, amellyel az újonnan felavatott Fistic bisztróban várja őket a Vasile Alecsandri utca 10. szám alatt.

 

A Fistic egy fiatal nagyváradi vállalkozópáros merész projektje. Történetük az utazás és a gasztronómia iránti szenvedélyükből fakad, és abból a vágyból, hogy kulináris élményeiket megosszák barátaikkal, ismerőseikkel. Étlapjuk tartalmazza azon országok különlegességeit, ahol jártak.

A pisztácia a bisztró több ételének meglepetés-összetevője.

A Fistic klasszikus és személyre szabott receptekkel nyújt betekintést a nagyváradiaknak az európai konyhákba, amelyek lenyűgözik érzékeiket.

 

„Bisztrónkba több különleges európai receptet igyekeztünk beiktatni, a salátáktól, hideg és meleg előételektől kezdve a szendvicseken, burgereken át a levesekig, a reggeli és főételek választékáig. Januártól krémlevesekből és egészséges ételekből összeállított üzleti ebéd várja a betérőket. Jelenleg európai receptekkel és általunk összeállított menüvel várjuk a vendégeket, ilyen a Pisztáciás porchetta”, mondja Ambrus Zsanett, a falatozó tulajdonosa.

 

 

Egy másik étel, amit csak a Fisticben lehet kapni, a saját recept alapján készült Ciolănescu burger.

A menüből nem hiányozhat a desszert és a híres Janette cakes sütemények.

A Fistic menüjében találhatók a városban egyedi koktélok is, valamint kávé a Semiramis Cafétól és helyi borok a Darabont családtól.

 

A Fistic házhoz is szállít a Food Pandán és a Glovón keresztül.

A falatozó nyitvatartása 10–20 óra között, 55 férőhellyel. Foglalások a 0772-175-195-ös telefonszámon. A menüvel kapcsolatos információk a következő oldalakon találhatók: https://m.facebook.com/Fisticoradea, Instagram https://www.instagram.com/fisticbyjanette/, valamint a falatozó saját honlapján: http://www.fistic-oradea.ro/.

 

GALÉRIA:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában