Kiállítás

2021.11.01. 18:00

Új kiállítás tekinthető meg a Szent László téren

Fotó: Alexandru Nițescu

Törő Enikő

A jelenleg érvényes járványügyi szabályok miatt online nyitotta meg legújabb kiállítását a nagyváradi Szent László téren a Varadinum Fotóklub. Ez immár a harmadik tárlat, melyet a fotóklub szervez az említett helyszínen, és ezúttal az 5. Nemzetközi Varadinum Fotószalonra beküldött legjobb felvételek tekinthetők meg. A fotószalonra 55 ország 380 fotósa összesen 4199 képet küldött be három kategóriában: nyitott színes (open color), nyitott fekete-fehér (open monochrome), valamint arc és test (face and body) kategóriákban.

A felvételeket online zsűrizték elismert romániai és külföldi fotósok: Magdó István, Grigore Roibu, Agatha Bunanta, Marcel van Balken és Pedro Ajuriaguerra. A pénteki online kiállításmegnyitón megnevezték a díjazottakat. Az 5. Nemzetközi Varadinum Fotószalont az írországi John Sheridan nyerte meg, aki a nyitott színes kategóriába jelentkezett a Wolfhound Master című fotójával. A díjazottak listája megtekinthető a kiállításon és Ovi D. Pop Facebook-oldalán (www.facebook.com/ovi.d.pop) visszanézhető a megnyitó. A tárlat november végéig marad a Szent László téren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában