Választások

2021.11.14. 13:00

Segítséget nyújt a választási regisztrációban az RMDSZ Bihar megyei szervezete

Fotó: Illusztráció

Közlemény

A napokban érkeznek meg a regisztrációs borítékok a 2022-es magyarországi országgyűlési választásokkal kapcsolatban minden romániai lakcímmel rendelkező magyar állampolgárnak. Élhet szavazati jogával minden olyan magyar állampolgár, aki romániai lakcímmel rendelkezik. A borítékban lévő adatlapot azok a személyek kell kitöltsék és visszajuttassák a Nemzeti Választási Iroda részére, akik még nem regisztráltak vagy valamilyen személyes adatuk megváltozott időközben.

Azok is töltsék ki az adatlapot, akik nem biztosak abban, hogy regisztráltak-e vagy sem. Az RMDSZ Bihar megyei szervezete segítséget nyújt az adatlap kitöltésében és biztonságos eljuttatásában a Nemzeti Választási Iroda részére. RMDSZ-iroda működik Nagyváradon a Fekete Sas-palotában, a Szent László tér 2–4. szám alatt hétfőtől péntekig 10–16 óra között; Margittán a Köztársaság útja (Calea Republicii) 2. szám alatt hétfőtől csütörtökig 10–15 óra, pénteken 8–13 óra között; Székelyhídon a Múzeum épületében, a Szabadság (Libertății utca) 5. szám alatt hétfőtől csütörtökig 8–16.30 óra, pénteken 8–14 óra között; Nagyszalontán a Kossuth Lajos utca 16. szám alatt hétfőtől péntekig 9–16 óra között, valamint Érmihályfalván a régi polgármesteri hivatal épületében a Köztársaság (Republicii) utca 2. szám alatt hétfőn 15–19 óra között, keddtől péntekig 9–13 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában