Slash Light

2021.11.08. 11:00

Karácsonyi művészeti vásár a TEG-ben

Fotó: Illusztráció

A Slash Light Kulturális-művészeti Egyesület karácsonyi művészeti vásárt szervez november 17–30. között a Tibor Ernő Galériában (Kanonok sor 11. szám), melynek keretében pályakezdő tehetséges művészek mutatkoznak be festményekkel, fotókkal, zenével, kézműves alkotásokkal, könyvjelzőkkel, naptárakkal és nem utolsó sorban könyvekkel. „Aki egy igazán egyedi, gyönyörű ajándékot keres szeretteinek, az nálunk megtalálja. Ezen a minivásáron szeretnénk testközelbe hozni az alkotó művészeket és az embereket, hogy a mai rohanó világban támogassuk a művészeket, a művészetet, hogy párbeszéd alakuljon ki művész és művészetet kedvelő ember között”fogalmazott Mészáros Varga Erzsébet egyesületi elnök a szerkesztőségünknek küldött meghívóban.

Kiállító művészek: Krajnik (Erbsz) Tibor – fotó, Illés E. Imre – fotó, Szegedi Éva – fotó, Varga Bernadette – fotó, András Attila – fotó, Bánházi Gyöngyi – festmény, Ovidiu Gui – festmény és grafika, Furák-Pop László – kollázs, Cristea Gabriela – festmény, Petrillák Annamária – kézműves, Fórián Andrea – költő, Mészáros Varga Erzsébet –fotó. A nyitóünnepséget november 17-én, szerdán 17 órától tartják, a kiállítással egybekötött vásár ezt követően hétköznap 9–16 óra közt lesz látogatható. November 30. után felkerül a virtuális térbe, a https://slash-light.ro/ honlapra, ahol tovább lehet gyönyörködni az alkotásokban, illetve vásárolni is lehet. További információkat az egyesület honlapján találnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában