verseny

2021.11.09. 15:44

Indul a 12. Bölcs diákok országos szintű vetélkedő

BOD19.cdr

Fotó: User

Tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Bölcs diákok országos szintű vetélkedőt a Communitas Alapítvány, partnerségben a Kolozsvári Református Kollégiummal és a Babeș-Bolyai Tudományegyetemmel. A vetélkedő egy teljes tanévet felölelő verseny, melyre három-négy fős középiskolás csapatok jelentkezését várják. A Bölcs diákok országos szintű vetélkedő célja, hogy szórakoztató, kreatív feladatok által rámutasson a különböző tudományágak közötti kapcsolatra, kreativitásra, csapatmunkára ösztönözze a tanulókat.

„A vetélkedő idei témája a hagyományőrzés, mellyel arra szeretnénk biztatni a diákokat, hogy olyan múltbeli tapasztalatok, értékek után kutassanak, amelyek kapaszkodót jelenthetnek a mai ember számára is” – mondta Molnár Galaczi Júlia, a vetélkedő szervező tanára.

Mihályfalvi Katalin, a verseny feladatlapjainak kidolgozója hangsúlyozta, hogy a diákok együttműködésre, kutatásra, élményszerű tanulásra és megtapasztalásra ösztönző, egyedi versenyben vehetnek részt.

Kádár Magor a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének oktatója, a vetélkedő partnere jelentkezésre biztatja azokat a diákokat, akik gyarapítani szeretnék a tudásukat, kihívásokat keresnek, szeretnék megmutatni, hogy mire képesek. A Bölcs Diákok vetélkedőre november 21-ig lehet jelentkezni a www.bod.communitas.ro honlapon. A versenyindító videó a Commmunitas Alapítvány Facebook oldalán, valamint a vetélkedő honlapján érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában