Szabályzat

2021.10.08. 19:00

A köztéri rendezvényekről tartanak közvitát

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

A nagyváradi önkormányzat új szabályzatot készít elő, mely a közterületeken zajló tevékenységek lebonyolításának, megrendezésének a feltételeit és előírásait fogja rögzíteni. A szabályzat-tervezetet a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal főépítészi hivatala bocsátotta közvitára. A dokumentum áttanulmányozható a város hivatalos honlapján (www.oradea.ro) a Közviták (Dezbateri Publice) menüpont alatt. Az észrevételeket, javaslatokat, megjegyzéseket október 22-ig lehet elküldeni a primarie@oradea.ro emilcímre, és Maria Puican figyelmébe kell ajánlani.

A szabályzat a Nagyvárad közterületein lebonyolítandó állandó, idény jellegű vagy alkalmi jellegű események engedélyeztetését és egységes lebonyolítási rendszerét rögzíti. A szabályzat előírásai egyaránt érvényesek lesznek civil szervezetekre, vállalkozásokra, jogi és természetes személyekre, akik és amelyek szociális-, sport-, gazdasági tevékenységeket szerveznek, illetve szolgáltatásokat nyújtanak közterületeken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában