Álláslehetőség

2021.09.27. 09:00

Versenyvizsgát hirdettek a rendőrségnél

Fotó: Illusztráció

A Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség versenyvizsgát hirdet összesen 15 megüresedett helyre: tíz rendőrtiszti és öt rendőrügynöki hely van. A jelentkezési feltételekről és a szükséges iratokról a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség honlapján érdeklődhetnek, a Carieră fül alatt (https://bh.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs). Jelentkezni szeptember 23. és október 5. között lehet, akár szabadnapokon is, hiszen online is le lehet adni a jelentkezést október 5., 16 óráig. Október 5. után a hiányos jelentkezési dossziékat nem lehet kiegészíteni.

A jelentkezéshez mindenképpen szükséges a jelentkezési kérvény kitöltése (ez a honlapon megtalálható), és minden dokumentumot egyetlen PDF kiterjesztésű fájlba kell összefűzni, majd így elküldeni a sursaexterna@bh.politiaromana.ro e-mail címre. A faxon, postán, katonai postán elküldött jelentkezéseket nem veszik figyelembe. Október 21–29. között zajlik a fizikai felmérés, majd a gyakorlati vizsga. November 6-án írásbeli, rácsos teszten kell teljesítsenek a jelentkezők. Kapcsolattartás a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség HR osztályával a 0259/403-111-es számán lehetséges, kizárólag munkanapokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában