Tűzeset

2021.09.24. 16:48

Tűzesetek a megyében

Fotó: Archív felvétel

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség két csapatát vetették be a szerdai tűzesetek miatt, egy bihari (Biharia) és egy körösgyéresi (Girișu de Criș) telken ütött ki tűz, valamint egy váradi kereskedelmi egységnél is.

Szerda délután riasztották a tűzoltókat, hogy Biharon egy tengeriföldön tűz van, a tűzoltókhoz csatlakoztak a helyi önkéntesek is. A tüzet körülbelül 40 perc alatt oltották el. Elégett 100 négyzetméternyi tengeri, 1000 kilogramm textil, gumi és műanyag, két szalmabála és 800 négyzetméternyi száraz növényzet. A tűzoltók megmentettek körülbelül 50 ár tengeriföldet. Aznap este Körösgyéresen is tűz volt, elégett 3000 négyzetméternyi száraz növényzet, anyagi kár nem volt.

Szintén szerdán, 19.35 órakor értesítették a tűzoltókat, hogy Nagyváradon kigyulladt egy Vitéz (Decebal) sugárúti tömbház földszintje, ahol egy játékterem működik. A helyszínre két tűzoltókocsi ment ki. A lángok a kapcsolótáblát és a légkondicionálót érték, melyek a külső falon voltak. A tüzet öt perc alatt eloltották. Valószínűleg gyújtogatás történt. Elégett a kapcsolótábla, a légkondicionáló és fél méternyi elektromos vezeték.

Címkék#tűzesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában