Panasz

2021.09.07. 19:00

Lesz gumiburkolat a játszótéren

children playground with colorful swing and plastic slide on sand in public park sunlight background

Fotó: Illusztráció, iStock

BN-összeállítás

A nagyváradi Italiana utca 33. szám melletti játszóteret lebetonozták, emiatt nagyon veszélyes, tehát használhatatlan, jelezte szerkesztőségünknek egy olvasónk.

„Ez a park anno jól nézett ki, mikor megcsinálták, kerítés is volt, hogy a kutyák ne jöjjenek be, majd elbontották, mert azt könnyebb volt, mint foltozni. Most pedig lebetonozták a parkot, és már szét van repedve rendesen, de amúgy is életveszélyes, ha a gyerek leesik” – írta a panaszos, aki képeket is küldött lapunknak. Az egyik fényképen az látszik, hogy a csúszda pallója is meg van rongálódva, akármikor leszakadhat a gyerekek lába alatt.

Érdeklődtünk az ügyben a Nagyváradi Polgármesteri Hivatalnál, és a sajtóosztálytól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a betonalapra még rákerül a gumiburkolat, és éppen azért betonozták le a játszóteret, hogy rögzíteni lehessen majd a gumilapokat.

Mirela Macra, a sajtóosztály munkatársa kérdésünkre válaszolva elmondta, hogy több városi játszótéren is hasonló javítási munkálatok zajlanak, és hamarosan lehelyezik a gumiburkolatot. Megjegyezte, hogy a megrongálódott, meghibásodott játékeszközöket is kicserélik, illetve megjavítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában