Figyelem!

2021.08.04. 11:21

Forgalomkorlátozások különböző munkálatok miatt

Fotó: Illusztráció/Alexandru Nițescu

Ülésezett a nagyváradi önkormányzat közlekedéssel foglalkozó szakbizottsága, és jóváhagyott több forgalomkorlátozásra vonatkozó igénylést, a város több pontján zajló munkálatok miatt. Ennek megfelelően az áramszolgáltató kérésére augusztus 5-én és 9-én, 5-20 óra között teljesen lezárják a forgalom elől a Bémer (Ferdinand) teret és a Patrioților utcát, illetve részlegesen a Szilágyi Dezső (Moscovei) utcát és az Ady Endre utcát. Transzformátor-állomásokat szerelnek ugyanis fel, és a berendezéseket egy speciális járművel szállítják, mely rendőri kísérettel végigvonul a városon.

Augusztus 5. és szeptember 5. között az Ezredévi Emléktérnek a Rimanóczy (Iosif Vulcan) és a Nagysándor (Aurel Lazăr) utcák közötti szakasza van lezárva a forgalom elől, mivel a Construcții Copacel közműmunkálatokat végez.

Ugyanakkor a Drumuri Bihor Rt. aszfaltoz, ezért augusztus 11-én nem lehet közlekedni autóval 8-13 óra között a Muntele Găina és a Mircea Eliade utcákban, majd 13-18 óra között a Lugojului és a Ștefan Zweig utcákban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában