Munkálatok

2021.07.09. 08:56

Megkezdődött Félixfürdőn az elkerülőút leaszfaltozása

Forrás: ebihoreanul.ro

Erdon-összeállítás

Félixfürdő egy uniós, négymillió eurós befektetés révén újulhat meg – ennek keretében kezdődött meg az elkerülőút leaszfaltozása kedden, szerdán pedig folytatták a munkát a rendőrségtől a Termal hotel felé vezető úton. „Az aszfaltozás csak az utakon történik, hogy minél kevésbé zavarják a turistákat” – fogalmazott Cristian Laza, Szentmárton község polgármestere, arról nem téve említést, hogy a fürdőbe a turisták általában autóval érkeznek, nem gyalog.

A jelenleg folyamatban lévő aszfaltozásokkal a tervek szerint jövő hét elejéig végezni kell. Ha az utak elkészültek, és beindulhat a forgalom, a visszatérő vendégek a közlekedést érintő változásra is számíthatnak, ugyanis megfordítják a forgalom irányát: ezentúl a Félixfürdőbe egyenesen be lehet hajtani a rendőrségnél a Termal hotel felé. A központban lévő kereszteződéstől kétirányú lesz a forgalom, egészen a Club Artig. Innen, a gyalogos övezet mellett egy sávon lehet majd visszajutni a rendőrségig, a fürdő Belényes felőli kijáratához pedig szintén kétirányú úton lehet majd eljutni. Tehát jövő héttől kezdődően Belényes és Nagyvárad irányából is meg lehet már közelíteni a fürdőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában