Közvilágítás

2021.07.15. 13:00

Átvette az ADLO a közvilágítást

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleménye felhívja a figyelmet arra, hogy július 14-től a város közvilágítási rendszere a Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség (ADLO) kezelésébe ment át. Ennek egyik következménye az, hogy a közvilágítással kapcsolatos bejelentések is az ADLO-hoz kerülnek továbbításra. A polgárok a helyi rendőrség telefonszámán – 0259-969 – jelezhetik a közvilágítással kapcsolatos problémákat, vagy írhatnak a primarie@oradea.ro e-mail címre, illetve jelezhetik a gondot az Oradea City Report mobil applikáción vagy személyesen a városháza ügyfélfogad termében.

A közleményben ismertetik a bejelentést követő ügymenetet is: beazonosítják a helyszínt, amelyre a bejelentés vonatkozik, majd az észrevétel elemzése után a közvilágítási részleghez továbbítják azt. A hálózat bővítésére vonatkozó észrevételeket a polgármesteri hivatal műszaki igazgatóságához irányítják át, az ADLO ugyanis csak az üzemeltetésért és a karbantartásért felel, a hálózatbővítésért nem. A névtelen bejelentéseket is kivizsgálják, és amennyiben reális problémát jeleztek, akkor megoldják. Abban az esetben, ha a bejelentés nem tartalmaz elég információt, akkor további adatokat kérnek az illetékesek. Ha a bejelentés alapján nem sikerül megállapítani a problémás helyszínt, akkor a bejelentéssel nem foglalkoznak tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában