Megbeszélés

2021.03.22. 11:00

Találkozó a váradi bölcsődék vezetőivel

A nagyváradi állami bölcsődék vezetőivel találkozott a múlt héten Anca Sas Grama, a Nagyváradi Szociális Ellátási Igazgatóság (DASO) új igazgatója, aki megköszönte a megjelenteknek azt, hogy a járványidőszakban is sikerült nyitva tartani a bölcsődéket, ami nagy hasznára szolgált a szülőknek. A polgármesteri hivatal közleménye szerint Adina Ciucioiu, a DASO igazgató-helyettese arról számolt be, hogy folyamatban van egy applikáció beszerzése, melynek segítségével lebonyolítható lesz a gyerekek beíratása a bölcsődébe. Miután működőképes lesz, a szülők a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat a https://www.daso-oradea.ro/ro honlapra tölthetik majd fel. Világjárvány idején ez a beiratkozás leghatékonyabb és legbiztosabb módja. A találkozó utolsó harmadában az intézményvezetők számoltak be az igazgatónak a problémáikról, a megoldásra váró helyzetekről.

A találkozót így összegezte Anca Sas Grama: „Ezek a találkozók nagyon jók arra, hogy hatékonyabbá tegyük a csapatmunkát. Az önkormányzat támogatásával ebben az időszakban sikerült biztosítani a szükséges egészségügyi anyagokat és felszereléseket, hogy a bölcsődék a törvény által előírt egészségügyi követelményeknek megfelelhessenek”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában