Munkálatok

2021.03.22. 07:31

Folytatódik a Szováta utca felújítása

Pap István

A Fagului és a Dobreștilor utcák közötti szakasszal folytatódik a nagyváradi Szováta (Sovata) utca felújítása. A polgármesteri hivatal közleménye arról tájékoztat, hogy a munkálat a Drumuri Orășenești céggel kötött útkarbantartási keretszerződés részeként valósul meg. Az említett útszakasz új aszfaltburkolatot kap, de felújítják a járdákat, a behajtókat is, illetve új parkolóhelyeket alakítanak ki. A kivitelezési határidő május vége. A közlemény felhívja a figyelmet arra, hogy az említett útszakaszon jelenleg közmű-munkálatok zajlanak, vagyis kicserélik a csatornákat és a távhő-vezetékeket; miután ezek a felújítások befejeződnek, következik az aszfaltozás.

A Szováta utca felújítása tavaly kezdődött a Szováta hídtól a Densușianu híd felé haladva, és itt az aszfaltozás mellett 120 lakónegyedi parkolóhelyet is kialakítottak. Ennek az útszakasznak a felújítását tavaly októberben fejezték be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában