kellemetlen incidens

2021.01.11. 15:20

Tíz váradi hőközpontot érint a meghibásodás

Összesen tíz hőközponthoz tartozó nagyváradi lakás maradt meleg víz és fűtés nélkül a Vitéz (Decebal) és Téglavető (Dacia) utcák kereszteződésében hétfő délután történt meghibásodás következtében, amely az elsődleges hőhálózatot érintette.

A meghibásodás okán hétfő 14 órától szünetel a fenn említett szolgáltatás a 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613 hőközpontok által ellátott fogyasztók számára. A meghibásodás által érintettek lehetnek azok a saját hőközponttal rendelkező fogyasztók is, akik a Decebal, Iza, Ioan Suciu, Ostașilor, Erou Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Doina, Progresului, Szováta, Lisabona, Aluminei és Păcii utcák környékén laknak. Lehetséges ugyanakkor, hogy más, nagyváradi és váradszentmártoni hőközpontokban is problémák merülnek fel a hőszolgáltatással – derül ki a Nagyváradi Hőszolgáltató közleményéből.

A becslések szerint a problémát kedd késő estig (23.30) elhárítják. További információk igényelhetők a 0 800 070 800 ingyenesen hívható zöldszámon, vagy a TermoAlert alkalmazáson keresztül, utóbbi a hőszolgáltató honlapján, a www.termoficareoradea.ro honlapon érhető el. A Nagyváradi Hőszolgáltató ezúttal is elnézést kér az így keletkezett kellemetlenségért.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában