új szolgáltatás

2021.01.13. 16:00

Electrica-munkapont nyílt a városházán

Fotó: Alexandru Nițescu

Január 11-től a nagyváradi városháza 10. számú irodájában munkapontot üzemeltet az Electrica áramszolgáltató vállalat. Itt munkanapokon 8–16 óra között várják a polgárokat, ahol be lehet nyújtani a szerződéskötéshez szükséges dokumentációt, illetve a szolgáltatással kapcsolatos információkat lehet szerezni. A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy itt egyelőre nem lehet kifizetni a villanyszámlát, de tervbe van véve az, hogy a jövőben ez is lehetségessé váljon.

A közleményben a továbbiakban az áll, hogy a városháza különböző helyiségeinek bérbe adásával a városvezetés azt a célt szolgálja, hogy a polgárok a lehető legtöbb ügyüket el tudják intézni egy helyen. Ennek megfelelően ügyfélfogadó irodát működtet a városházán a Román Posta (8. szoba), a CEC Bank (11. szoba), a Distrigaz Vest (5. szoba), a RER (6. szoba), az RCS &RDS (7. szoba) és a Hőszolgáltató (9. szoba). Mindazonáltal a polgármesteri hivatal a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel azt javasolja mindenkinek, aki csak teheti, hogy ebben az időszakban online tartsák a kapcsolatot a különböző szolgáltatókkal, hogy ezzel is elkerülhető legyen a zsúfoltság a városházán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában