Kabaré

2020.12.30. 10:28

Szilveszter a színházban

A Bihar Megyei Prefektúra december 28-ai tájékoztatása alapján Nagyváradon 3 ezrelék alá esett a fertőzöttségi ráta. Ennek értelmében a Szigligeti Színház is újranyithatja kapuit. A találkozást óévbúcsúztató előadássorozattal ünnepli a teátrum. December 30.–január 2. között öt alkalommal láthatja a közönség a Szigligeti Társulat Kabaré 120 című, új bemutatóját: december 30., 19 óra – főpróba; december 31., 16.30 – előbemutató; december 31., 20 – bemutató; január 2., 16.30 – ünnepi előadás; január 2., 20 – ünnepi előadás.

A Szigligeti Színház szervezői felhívják a nézők figyelmét, hogy az előadások között fertőtlenítik a színház közönségforgalmi tereit. Ebből kifolyólag kérik a 20 órai kezdettel műsorra tűzött előadások résztvevőit, hogy 19.45-re érkezzenek. A december 31-ei előadásokon hagyományos pezsgős köszöntőnkre is sor kerül – a járványügyi szabályozások betartásával. Az előadásban szereplő színészek tesztelve vannak, ezért maszk nélkül játszhatnak. Mindazok, akik otthonról szeretnék megtekinteni az előadást, a Szigligeti Színház jegypénztárában válthatnak jegyet az online vetítésre, és regisztrálhatnak a 24 óráig elérhető videó megtekintéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában