Margitta

2020.12.03. 11:55

Ösztönözni és támogatni kell a vállalkozókat

RMDSZ-sajtóanyag

A koronavírus-járvány mindenkit megpróbáltatások elé állít, a vállalkozók pedig rendkívül kiszolgáltatottak. Erről számolt be számos margittai fiatal vállalkozó Oltean Csongor képviselőjelöltnek szombaton. Elmondták azt is, hogy a kereslet és a kínálat hiánya rendkívüli megpróbáltatások elé helyezi őket, számos munkahely került veszélybe, a munkaerőt elveszíteni pedig nagyon súlyos probléma, hiszen sokan inkább külföldre mentek egy jobb lehetőség reményében.

„Tanulságosak a személyes történetek. Leleményes és motivált fiatalokkal találkoztam, akiknek vállalkozása egyik napról a másikra veszélybe került. Én bemutattam nekik az RMDSZ járványkezelési és gazdaságélénkítő programját is, amely külön kitér a fiatal vállalkozókra is. Elmondtam továbbá: én mindig is hittem a fiatalokban, a céljaikban, abban, hogy ez a generáció előre mozdíthatja társadalmunkat. Mi azért dolgozunk, hogy nekik jobb körülményeket teremthessünk: támogatni szeretnénk őket, hogy egyszerűbb eljárással szerezhessenek hiteleket, támogatjuk a külföldről hazatérő munkavállalókat is. Ezért van szükség arra, hogy december 6-án erőt mutassunk fel. Ha nem megyünk el szavazni, akkor olyanok alakítják a törvényeket, akik sosem veszik figyelembe a mi problémáinkat” – összegezte Oltean Csongor képviselőjelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában