Díszkivilágítás

2020.12.03. 12:27

Ismét „csupasz” maradt a nagyváradi Marossy Anna sétány

Fotó:

Pikó Stefánia

Úgy tűnik, idén külön vita tárgyát képezi a nagyváradi díszkivilágítás. Néhány héttel ezelőtt, amikor elkezdték felszerelni a fényfüzéreket, többen is jelezték elégedetlenkedésüket, miszerint teljesen fölösleges kidíszíteni a várost, hiszen a kijárási tilalom miatt este 23 óra után nem lehet a városközpontban sétálgatni és gyönyörködni az ünnepi fényekben. Míg egyesek emiatt panaszkodnak, mások kihasználják az időt már délután öttől, ugyanis a fényeket körülbelül ekkortól már látni lehet.

Mindeközben olyan olvasókkal is beszélgettünk, akik azt nehezményezik és furcsállják, hogy a Marossy Anna sétány és az Ezredévi emléktér egyáltalán nincs ünneplőbe öltöztetve, és ez az elmúlt évekre is igaz. R. I. hosszú évek óta működtet két üzletet a Garasos-híd mellett, illetve az Ezredévi emléktér közelében lakik. Az utóbbi két évben már a városháza irányába is jelezte, örülne, ha a Garasos-híd környékét nagyobb figyelem övezné az önkormányzat részéről, és itt is felszerelnének valamilyen díszkivilágítást, de nem kapott választ, és az idei évhez fűzött reményei is odavesztek már.

Fotók: Alexandru Nițescu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában