Imalánc

2020.12.03. 16:19

Adventi fények

A Nagyváradi Római Katolikus Püspökség ebben az évben Adventi fények címmel imaláncot hirdet, amihez bárki csatlakozhat advent vasárnapjainak előestéjén, 18 órakor, amikor fellobbannak a székesegyház előtt felállított adventi koszorú gyertyáinak lángjai.

Minden egyes alkalommal azokért imádkoznak, akik az első vonalban harcolnak a járvány megfékezéséért. A közös imához a helyszínen és az egyházmegye közösségi oldalán is lehet csatlakozni. A kijelölt imaszándékok a következők: december 5-én, advent második vasárnapjának előestéjén a tanügyben dolgozókért és a szülőkért; december 12-én, advent harmadik vasárnapjának előestéjén a rendfenntartókért és a közszolgáltatásban dolgozókért; december 19-én, advent negyedik vasárnapjának előestéjén az idősotthonok dolgozóiért és önkéntesekért. „Ezeket a szándékokat vállalják fel vasárnap az egyházmegye közösségei is, hogy a várakozás idején együtt bízzuk a felénk közeledő Isten szeretetére az egész világot” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott értesítőben.

Borítókép: az esemény plakátja

Címkék#imalánc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában