Támogatott tartalom

2020.11.20. 12:33

Viorel Cataramă: Élesdnek fantasztikus fejlesztési lehetőségei vannak!

A Pro România karavánja tegnap Élesden volt, de a környező településeket is meglátogatta: Alsólugast, Sólyomkőpestest, Tinódot és Céckét. Itt a Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje a környék legfőbb problémájáról beszélt az emberekkel: a munkahelyhiányról.

A helyi gazdasági alulfejlettségért a helyi hatóságok érdektelensége okolható, amely – mondja Viorel Cataramă – szándékos: „Tragédia, ami Élesden történik, az embereknek, hiába szeretnének, nincs hol dolgozniuk. A megyei vezetés nem foglalkozik a kisvárosokkal. Nem ösztönzi az itteni gazdasági életet, éppen azért, hogy szegénysorban tartsa őket, mert így könnyebben ellenőrizhetők választási célokból. Ez egy merénylet a Bihar megyei gazdaság ellen és a bihariak élete ellen.”

Viorel Cataramă nagyon jól ismeri a megye gazdasági helyzetét, és tudja, mennyire fontosak a munkahelyek a bihari embereknek. Mióta '91-ben megnyitotta Belényesben Románia egyik legsikeresebb vállalkozását, amely etalonná vált ezen a területen, és hozzájárult a megye gazdasági felemelkedéséhez, Viorel Cataramă visszatért a megyébe, Nagyváradra költözött, és minden várost, községet meglátogat, hogy megtudakolja a helyi gazdaság újraindításának módját.

A következő napokban Viorel Cataramă, a Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje Margittára, Barátkára és Belényesre látogat.

A december 6-i parlamenti választásokon adja le voksát a szavazólap 4. helyére! Válassza a Pro Româniát!

VÁLASSZA A SZABADSÁGOT! SZABADSÁG NÉLKÜL NINCS ÉLET!

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából az Open Politics Kft. készítette. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám, CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában