Támogatott tartalom

2020.11.14. 11:10

Viorel Cataramă a Mezőtelegden tett látogatása után felhívja a hatóságok figyelmét: Nyissák ki a piacokat! Semmi rossz nem fog történni!

A Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje, Viorel Cataramă folytatta látogatásait a megyében, hogy megtudakolja az emberek valódi gondjait. Amióta Nagyváradra költözött, a vállalkozónak szokásává vált, hogy naponta kilátogasson a piacokra és a vásárokba. Azonban aminek Mezőtelegden tanúja volt, az felbőszítette és megerősítette abban a hitében, hogy a Bihar megyei helyi hatóságok, tehetetlenségből vagy gazságból, semmit nem tesznek azért, hogy igazán segítsenek az embereken.

Újabban az Orban-kormány aberrált intézkedéseinek a PNL–PSD által támogatott listája ki lett egészítve a Mezőtelegdi Helyi tanács rémes döntésével, amely szerint be kell zárni a piacot azok előtt, akik nem forgalmaznak tejterméket és zöldséget. Így a piac környékén összegyűlt hamar egy csoport olyan emberekből, akik termékeiket jöttek eladni, de a rendőrök még azt sem engedték nekik, hogy az árut kivegyék az autóból.

Viorel Cataramă vállalkozó rögtön állást foglalt, bírálva a megszorító intézkedéseket, és megígérte az embereknek, hogy folytatja a harcot jogaikért és szabadságukért: „Szégyen, ami most történik. A rendőrség segítségével végrehajtott, esztelen döntések. Eltapossák a kistermelőket. A gazdaság újraindításáról beszélünk, és nem történik más, mint bezárások és tiltások. Bukaresti és nagyváradi PNL-vezérek, Orban úr és Bolojan úr, be akarnak zárni valamit? Zárják be a hipermarketeket! Nyissák meg a piacokat a román termelők és fogyasztók előtt; vagy ami jobb, hagyjanak mindent nyitva, hiszen nem történik semmi rossz! (...) Az emberek vigyáznak az egészségükre, nem kell őket erővel kényszeríteni. Az emberek kedvelik a piacokat. Mert a termékek jobb minőségűek, a tér pedig nyitott, és a járványmegelőzési előírásokat könnyebben be lehet tartani. Tisztelt PNL-sek, tettetett jobboldali gondolkodású liberális köztisztviselők, tudják meg, hogy az állampolgárok intelligensebbek, mint a politikusok. Jobban tudják, hogyan vigyázzanak magukra és családjukra, mint önök. Majd meglátják a szavazás idején (...) A december 6-i választások után remélem, hogy megszabadulunk ettől az ellenzéki harctól, az új parlamentben pedig ígérem, azért fogok harcolni, hogy ezeket az elvetemült intézkedéseket visszavonjuk”.

A Pro România Bihar megyei szenátorjelöltje, Viorel Cataramă naponta megvétózza az Orban-kormány által hozott intézkedéseket, és minden alkalommal elítéli a helyi szintű politikai megállapodásokat, amelyek egyáltalán nem szolgálják a Bihar megyeiek érdekeit.

 

A PRO România Párt Bihar megyei szervezetének megbízásából a Handyman Kft. készítette. Kiadja az Inform Media Press Kft. Megbízói kód: 11200008

Választási reklám CH 11010

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában