DIICOT

2020.11.15. 10:30

Újabb drogbandát számolnak fel Nagyváradon

A Szervezett Bűnözés Elleni Csoporthoz (BCCO) tartozó rendőrök a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészeinek felügyelete alatt házkutatásokat tartottak szerdán Nagyváradon, drogbandák felszámolása volt a cél.

A nyolc házkutatás során veszélyes és nagyon veszélyes kábítószereket kerestek, és mint a rendőrség közleményéből kiderült, találtak is. A házkutatások során összesen 140 gramm kannabiszt, öt gramm fehér port (valószínűleg amfetamint), három aprítógépet és három mérleget találtak, ezeket a nyomozás miatt lefoglalták. Szintén lefoglaltak 6100 lejt és 110 eurót is. A közlemény kiadásának idejéig négy személyt, 22–41 év közötti nagyváradiakat sikerült elfogni, akik a szervezett bűnözési csoport tagjai, őket le is tartóztatták. A vád szerint ők 2020 februárja és novembere között kannabiszt és amfetamint értékesítettek. Az ügy felderítésében egyébként a kolozsvári hatóságok is segítettek.

Borítóképünk illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában